Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kinderdagverblijf

We zien je wel. Stiekem om het hoekje kijken naar de grotere kinderen. Jouw kindje staat centraal en volgen we op weg naar het grote avontuur. Onbezorgd spelen en opgroeien op zijn of haar eigen

Voeding bij SaamnLeuk

Kwalitatief, lekker en gezond eten, met hier en daar een uitspatting. Tijdens de lunch zitten we gezellig aan tafel. Dit zijn namelijk de magische momenten waarbij fantasierijke gesprekjes ontstaan. En wat we nooit vergeten. Rust. Die pakken we er regelmatig even bij. Rustig je broodje eten.

Slapen bij SaamnLeuk

Een lutje potje voor de buitenslapers en een kinderwagen voor de wiegende kleine kindjes. Altijd in veilige gecertificeerde bedjes van erkende leveranciers. We vinden het belangrijk dat kinderen voldoende rust krijgen en prettig en veilig kunnen slapen. Bij ons slaapt een kind naar behoefte, met hun allerliefste knuffel natuurlijk. Voor het veilig slapen hebben we een protocol veilig slapen.

Kinderdagverblijf bij SaamnLeuk

Een avontuur van horen, zien en volgen. Een onvergetelijke tijd voor je kleintje in een stabiele omgeving vol activiteiten.

Dagindeling

De kinderen begroeten wij door middel van een high five, een hand, knuffel of een aai over de bol. Hierdoor zie je elk kind en voel je aan of het kind goed of niet goed in zijn of haar vel zit. Daarna geven we de dag een start.

Activiteiten

Opgezet door onze fantastische activiteitencommissie en uitgevoerd door ons allen. Elke dag nemen we de kinderen mee in een van de pijlers; muziek, atelier/spel, toneel.

Tarieven

Ben jij net zo enthousiast als wij over SaamnLeuk. Dan helpen we je graag verder met alle praktische informatie, zoals tarieven en vergoedingen. Bereken hier eenvoudig jouw tarief voor de kinderdagverblijf.

Referentie van tevreden ouders

Joriekefull Blok
Joriekefull Blok
Zo’n leuke opvang! Ons zoontje is altijd zo blij als we hem naar de opvang brengen of weer ophalen. Het voelt allemaal zo vertrouwd dat we hem met een gerust hart achterlaten bij deze lieve mensen!
roosmarijn van haag
roosmarijn van haag
Nog elke dag blij met de keuze om onze dochter hier heen te brengen. Fijne pedagogische medewerkers met veel liefde en passie voor hun vak.
gewoonnathalie ••
gewoonnathalie ••
Mijn dochter gaat er met plezier heen, elke dag weer! Doen leuke activiteiten. De leidsters zijn zó lief en nemen elk kind zoals ze zijn.😊.

Locaties

Onze kinderdagverblijf is gevestigd in Bedum. Hiernaast kunt u de twee locaties zien waar onze kinderdagverblijven zich bevinden.

Regenboog

Locatie Regenboog, gevestigd aan Schoolstraat 12 binnen CBS de Regenboog. (KDV 0-4 jaar)

Goud

Locatie Goud, gevestigd aan Schoolstraat 4 en 4b. SaamnLeuk Goud (KDV 0-4 jaar)

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact met ons op