Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dagindeling BSO

Geen dag is precies hetzelfde bij SaamnLeuk. We hebben namelijk een bruisend activiteiten commité. Dit gezellige team weet als geen ander spelen en leren samen te smelten. Hiernaast plannen we altijd vaste momenten in die wel terugkomen, zoals de lunch. Even lekker rustig genieten. Bekijk hieronder een voorbeeld van een dag bij SaamnLeuk

Rooster

12.00 tot 14.00

De pedagogisch medewerkers bereiden de dag voor. De activiteiten worden besproken en voorbereid. Eventuele bijzonderheden worden besproken en eens per maand is er ruimte voor een kind bespreking.

14.00 tot 15.00

Om 14.00 gaat de school uit. De Spetters worden in school op gewacht door de leidsters. De Toppers verzamelen zich in de hal van CBS de Regenboog. Samen met een pedagogisch medewerker lopen de kinderen naar locatie SaamnLeuk Toppers. De kinderen komen binnen, hangen hun jassen en tassen op. Ze maken een toiletbezoek en wassen hun handen. Daarna worden ze verwelkomd met een kort eet- en drinkmoment. Hier krijgen de kinderen een moment om hun dag te bespreken, een activiteit te kiezen of even lekker vrij te spelen. Gezamenlijk een cracker/ ontbijtkoek en een beker ranja water of thee drinken.

15.00 tot 17.00

Tijd voor een activiteit ( knutselen, muziek, vrij spelen, voorlezen etc.) Of buiten spelen. Rond 16.00 krijgen de kinderen drinken en een stuk fruit.

17.00 tot 18.00

Tijd om op te ruimen en vrij te spelen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact met ons op