Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slapen bij SaamnLeuk

Een lutje potje voor de buitenslapers en een kinderwagen voor de wiegende kleine kindjes. Altijd in veilige gecertificeerde bedjes van erkende leveranciers. We vinden het belangrijk dat kinderen voldoende rust krijgen en prettig en veilig kunnen slapen. Bij ons slaapt een kind naar behoefte, met hun allerliefste knuffel natuurlijk. Voor het veilig slapen hebben we een protocol veilig slapen.

Meer informatie

Veel kinderen verschillen van slaapritme. Dat is logisch, want geen kind is gelijk. Tijdens de intake bespreken we het slaapritme van jouw kind. Bij SaamnLeuk slapen de kinderen naar behoefte.


De kinderen slapen in veilige gecertificeerde bedjes van erkende leveranciers. Daarnaast hebben wij Aerosleep matrasjes. Wanneer kinderen gaan slapen mogen ze met hun eigen knuffel (van thuis) naar bed. Of ze kiezen één uit de knuffelmand van SaamnLeuk.


Kinderen slapen in onze eigen of meegebrachte slaapzakken. Als het kind een fopspeen heeft, krijgt hij/zij deze tijdens het slapen. Deze ‘eigen’ speen ligt in het bakje van jouw eigen kindje. Is je kindje een buikslaper, dan moeten ouders een toestemmingsformulier invullen waarop zij aangeven dat de pedagogisch medewerkers het kindje op de buik in bed mogen leggen. Hetzelfde geldt wanneer een kindje ingebakerd slaapt of lekker buiten mag slapen.

We hebben een protocol voor veilig slapen waarin werkinstructies zijn vastgelegd om ongelukken en wiegendood te voorkomen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact met ons op