Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Buitenschoolse opvang

Een avontuur voor toppers en spetters. BSO SaamnLeuk biedt een onvergetelijke tijd voor je kind in een veilige en stabiele omgeving vol activiteiten. Spelend ontdekken wie je bent en wat je in je hebt. Wij, gediplomeerd pedagogisch, zijn er om hierbij te helpen en natuurlijk ondersteunen waar nodig is. We vinden het belangrijk dat iedereen onbezorgd kan spelen en opgroeien tot de beste versie van jezelf. Zien, horen, volgen.

Voeding bij SaamnLeuk

Kwalitatief, lekker en gezond eten, met hier en daar een uitspatting. Tijdens de lunch zitten we gezellig aan tafel. We kletsen lekker in het rond en iedereen wordt gehoord. Daarnaast geven we de rust ook een stoel. In alle rust je lunch opeten en opladen voor nieuwe activiteiten. We vinden altijd de perfecte balans.

Binnen en buiten spelen

Een veilige plek voor meer dan genoeg plek binnen én buiten. Onze activiteiten hebben een gedachte. Zo vinden we het belangrijk dat een kind zich sociaal-emotioneel en cognitief ontwikkelt en werken we ook aan de motorische ontwikkeling. Daarnaast zijn we vaak creatief bezig en houden we van uitjes. Hoe we dit allemaal doen? Door middel van muziek, atelier/spel en toneel.

Buitenschoolse opvang bij SaamnLeuk

Een avontuur van horen, zien en volgen. Een tijd vol avontuur in een stabiele omgeving vol activiteiten.

Dagindeling

De kinderen begroeten wij door middel van een high five, een hand, knuffel of een aai over de bol. Hierdoor zie je elk kind en voel je aan of het kind goed of niet goed in zijn of haar vel zit. Daarna geven we de dag een start.

Activiteiten

Opgezet door onze fantastische activiteitencommissie en uitgevoerd door ons allen. Elke dag nemen we de kinderen mee in een van de pijlers; muziek, atelier/spel, toneel.

Tarieven

Ben jij net zo enthousiast als wij over SaamnLeuk. Dan helpen we je graag verder met alle praktische informatie, zoals tarieven en vergoedingen. Bereken hier eenvoudig jouw tarief voor de kinderdagverblijf.

Referentie van tevreden ouders

Joriekefull Blok
Joriekefull Blok
Zo’n leuke opvang! Ons zoontje is altijd zo blij als we hem naar de opvang brengen of weer ophalen. Het voelt allemaal zo vertrouwd dat we hem met een gerust hart achterlaten bij deze lieve mensen!
roosmarijn van haag
roosmarijn van haag
Nog elke dag blij met de keuze om onze dochter hier heen te brengen. Fijne pedagogische medewerkers met veel liefde en passie voor hun vak.
gewoonnathalie ••
gewoonnathalie ••
Mijn dochter gaat er met plezier heen, elke dag weer! Doen leuke activiteiten. De leidsters zijn zó lief en nemen elk kind zoals ze zijn.😊.

Locaties

Onze buitenschoolse opvang is  gevestigd in Bedum. Hiernaast kunt u de twee locaties zien waar onze buitenschoolse opvang zich bevinden.

Spetters

Locatie Regenboog, gevestigd aan Schoolstraat 12 binnen CBS de Regenboog. (BSO 4-7 jaar)

Toppers

Locatie Toppers, gevestigd aan Schoolstraat 4 en 4b. (BSO 7-13 jaar)

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact met ons op