Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over ons

WAUW…. Soms is het nog even knijpen om te beseffen dat het echt is. Wij, Marloes en Charlotta, zijn begonnen als collega’s bij een kinderdagverblijf. Vanaf het eerste moment vulden we elkaar al heel goed aan op de werkvloer en deelden dezelfde ideeën over een eigen kinderopvang. In 2019 kwam deze droom tot leven, en hoe!

We hebben een heel activiteitenplan uitgewerkt, waar onze visie duidelijk naar voren komt. Hierin komen aansluitende elementen steeds weer terug. Deze magische saus geeft alle kinderen zoveel vrijheid en plezier. Met nu al 2 locaties in Bedum hebben we de smaak goed te pakken en voelt elke dag als een feestje. Dit had natuurlijk niet zo kunnen lopen zonder een fantastisch team naast ons. Elke dag staan ze er weer en maken van iedere dag een succes. En daar zijn we trots op.

Met onze visie juichen wij de kinderen toe

Zien

Gezien worden zoals je bent, want jij bent jij en dat is goed! 

Horen

Luister naar je hart, deze geeft alles aan wat belangrijk voor je is. 

Volgen

Je kan alles doen of worden, als je er maar in gelooft. 

Ons team

Maak kennis met een fantastisch team. We werken met een duidelijke visie en dat voel je direct. Zien. Horen. Volgen. Dit kunnen we als geen ander. We hebben het SaamnLeuk.

Werken bij?

Wil je bij ons komen werken? Stuur een email naar werkenbij@saamnleuk.nl. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen.

Leren bij

Wil je bij ons stage komen lopen, stuur dan een email naar lerenbij@saamnleuk.nl. Voor overige vragen kun je contact met ons opnemen

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact met ons op