Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatie

Een pure en vertrouwde omgeving voor je kind. Samen delen, spelen en ontdekken geeft de gave om sterke onderlinge banden op te bouwen. Op deze kleinschalige plek krijgt je kind de mogelijkheid te blijven groeien en ontdekken, door de combinatie van een kinderdagverblijf en de BSO. Lees hieronder alle informatie over hoe wij werken.

Onze visie

Compassie, verbinding en autonomie zijn de drie kernwaarden die steeds naar voren komen bij SaamnLeuk. Wij gaan op zoek naar het goud in jou, zonder oordeel. Door te zien, horen en volgen.

Tarieven

Ben jij net zo enthousiast als wij over SaamnLeuk. Dan helpen we je graag verder met alle praktische informatie, zoals tarieven en vergoedingen. Bereken hier eenvoudig jouw tarief voor de kinderdagverblijf en naschoolse opvang.

Goed om te weten

Om het SaamnLeuk te hebben en natuurlijk ook te houden, hebben wij een aantal punten die wat extra aandacht nodig hebben. Het is wel zo fijn om te weten hoe laat wij onze deuren openen en sluiten en wanneer er margedagen staan ingepland. En hoe ga je bijvoorbeeld om met een ziek kind of je wilt graag een dagje ruilen. Alle informatie hierover hebben we voor je verzameld.

Binnen & Buiten spelen

Een warme omgeving ingericht met neutrale kleuren. De kinderen hebben al genoeg energie en daarbij hebben ze geen extra kleur prikkels meer voor nodig. Geborgenheid vinden we heel belangrijk en doen er alles aan dat de kinderen zich veilig voelen. Door ze te zien, te horen en te volgen, kunnen ze in alle rust groeien en bloeien. Lees verder voor meer speel informatie over onze spetters en toppers.

Flexibele opvang

We zijn er ook voor kinderen met ouders die onregelmatig werken. Afwijkende werktijden kunnen vaak al lastig genoeg zijn en de planning flink door de war gooien. Met opvang op maat bieden wij de mogelijkheid om een dagdeel of hele dag aan te passen aan het werkrooster. Op deze manier kan het soms net even wat soepeler lopen.

Voeding bij SaamnLeuk

Kwalitatief, lekker en gezond eten, met hier en daar een uitspatting. Tijdens de lunch zitten we gezellig aan tafel. Dit zijn namelijk de magische momenten waarbij fantasierijke gesprekjes ontstaan. En wat we nooit vergeten. Rust. Die pakken we er regelmatig even bij. Rustig je broodje eten.

Beleid, Protocollen & Rapporten

Protocollen en rapporten horen bij een kinderdagverblijf. We hebben voor ieder onderwerpen een uitgebreid plan opgesteld, waarin precies staat beschreven hoe wij dit aanpakken. Opgesteld door onszelf met kennis van zaken. Elk plan laten we uitvoerig checken en doorstaan de inspectie controles elke keer weer met vlag en wimpel.