Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanmelden wachtlijst

Sluit je aan bij de leukste kinderopvang en zet jouw kind op de
wachtlijst voor avontuur en plezier! Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door het inschrijfformulier te gebruiken.

Wat zijn de spelregels van de wachtlijst?

De ouders die al één kind of meerdere kinderen bij ons op de opvang hebben, krijgen voorrang ten opzichte van nieuwe ouders. Hierbij gaat het naast (toekomstige) broertjes en zusjes ook om de doorstroom van kdv naar bso/andere bso groep en een wijziging in de opvangdagen. Als er op een groep een plekje vrijkomt, houden wij onderstaande volgorde aan om te bepalen of een nieuw kindje geplaatst kan worden.

1. (Toekomstige) broertjes & zusje van SaamnLeuk kinderen & doorstroom van KDV – BSO / BSO – BSO

2. Wijzigingen huidige kinderen

3. Nieuwe kinderen 

Waar sta ik op de wachtlijst? 

Natuurlijk wil je graag weten waar je aan toe bent. Wij begrijpen heel goed dat je wilt weten wanneer er plek is op de opvang voor jouw kind. De vervelende waarheid is, dat we het niet kunnen zeggen. Dat komt onder andere door bovenstaand wachtlijst systeem. En een andere reden is, dat wij niet kunnen inschatten welke keuzes ouders maken (ruilen van dagen of kinderen stoppen eerder).

Referentie van tevreden ouders

Joriekefull Blok
Joriekefull Blok
Zo’n leuke opvang! Ons zoontje is altijd zo blij als we hem naar de opvang brengen of weer ophalen. Het voelt allemaal zo vertrouwd dat we hem met een gerust hart achterlaten bij deze lieve mensen!
roosmarijn van haag
roosmarijn van haag
Nog elke dag blij met de keuze om onze dochter hier heen te brengen. Fijne pedagogische medewerkers met veel liefde en passie voor hun vak.
gewoonnathalie ••
gewoonnathalie ••
Mijn dochter gaat er met plezier heen, elke dag weer! Doen leuke activiteiten. De leidsters zijn zó lief en nemen elk kind zoals ze zijn.😊.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact met ons op